Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Ο Δήμος μας για την αποστολή αγαθών στους πυρόπληκτους της Ευβοιας

Το μαύρο αποτύπωμα της πυρκαγιάς στην Εύβοια έρχεται να φωτίσει η εθελοντική προσφορά και η αλυσίδα κοινωνικής αλληλεγγύης που έχει στηθεί σε ολόκληρη τη χώρα, της οποίας ο Δήμος μας αποτελεί έναν εκ των συνδετικών κρίκων!
Το πρώτο φορτηγό, γεμάτο με είδη πρώτης ανάγκης και όλη τη θετική μας σκέψη για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας, έφυγε χθες και παραδόθηκε στους αρμόδιους που βρίσκονται στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Ιστιαίας. Από βδομάδα ετοιμάζεται να φύγει και δεύτερο φορτηγό με προορισμό το Μαντούδι.
Ευχαριστούμε όλους τους Συλλόγους του Δήμου μας για την κινητοποίηση και συλλογή των πραγμάτων. Την Ο.Φ.Κ.Α.Θ. για την πολύτιμη βοήθειά τους κατά τη μεταφορά και όλες τις τοπικές επιχειρήσεις και τους πολίτες που στήριξαν εμπράκτως την συλλογική αυτή προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων! Σε εξέλιξη βρίσκεται, επίσης, η προσπάθεια ενίσχυσης των αναγκών σίτισης των παραγωγικών ζώων, γεγονός για το οποίο οφείλω ευχαριστίες σε όσους παραγωγούς και εθελοντές έσπευσαν να συνδράμουν!
Όταν υπάρχει κοινωνική ευαισθησία και ειλικρινές ενδιαφέρον για τον διπλανό μας τότε, ναι, υπάρχει και ελπίδα... Ας μην ξεχνάμε ότι, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να είμαστε εμείς που θα βρισκόμαστε σε ανάγκη. Ας αφήσουμε στην άκρη τα ανούσια λόγια και ας στηρίξουμε εμπράκτως τους συνανθρώπους μας που βρέθηκαν ξαφνικά στο μηδέν!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.