Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Γραμμή Τιθορέα - Λιανοκλάδι: Δεσμεύτηκαν στον Σταϊκούρα να ξεκινήσει το Σεπτέμβριο...αλλά μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τι ειπώθηκε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη (2/8/2021)…
Με πρωτοβουλία του Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα πραγματοποιήθηκε, σήμερα το πρωί, τηλεδιάσκεψη εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππο Τσαλίδη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ Σπύρο Πατέρα με θέμα την επανεκτέλεση δρομολογίων της γραμμής Τιθορέα – Λιανοκλάδι.
Στην συζήτηση τέθηκαν και αναλύθηκαν ζητήματα οικονομικής βιωσιμότητας της γραμμής, τεχνικά ζητήματα προς αντιμετώπιση, και η έλλειψη μη ειδικευμένου προσωπικού, συνέπεια της πανδημίας.
Σύμφωνα με τον κ. Σταϊκούρα, «από τη συζήτηση που έγινε, και αφού λήφθηκαν υπόψη οι κοινωνικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής, υπήρξε η δέσμευση των διοικήσεων για επανεκτέλεση δρομολογίων αρχές Σεπτεμβρίου, τα Σαββατοκύριακα». Πηγή

Σχόλιο Amfiklia Blog
Με άλλα λόγια όπως φαίνεται από την τελευταία παράγραφο του άρθρου να το ξεχνάμε το τρένο, (το οποίο το έχουμε ξεχάσει ήδη αλλά τέλος πάντων...) στην Αμφίκλεια....
Το πολύ πολύ σύμφωνα με τις υποσχέσεις να έχει δρομολόγια τα Σαββατοκύριακα και μόνο..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.