Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση ΧΚΠ για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού 2015


Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού θα στηρίξει για 4η συνεχόμενη χρονιά την διοργάνωσης της FIS “Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού» με τις εκδηλώσεις να κορυφώνονται την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015.
Η Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού είναι ένας θεσμός της FIS(FederationInternationaldeSki), μέρος της διεθνούς καμπάνιας «Φέρτε τα παιδιά στο Χιόνι», oοποίος ξεκίνησε το 2007 με σκοπό να μυήσει τους μικρούς φίλους του χιονιού στο σπορ του σκι και βρήκε ενθουσιώδη ανταπόκριση σε όλο τον κόσμο.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού  τα τρία τελευταία χρόνια υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής και συνδιοργανωτής αυτής της μεγάλης γιορτής για τα παιδιά και όχι μόνο. 
Στο παραπάνω πλαίσιο και ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 το  Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ανακοινώνει  για φέτος την πρόθεση του να συμμετέχει ως μέγας υποστηρικτής της εν λόγω διοργάνωσης, για όλους τους φορείς οι οποίοι θα έχουν πάρει επίσημα μέσω του siteFIS το δικαίωμα συμμετοχής και διοργάνωσης (με usernameκαι password)  καθώς επίσης θα έχουν καταθέσει εγγράφως στο infoxkp@etasa.gr το πλήρες και αναλυτικό προτεινόμενο πρόγραμμα δραστηριοτήτων τους για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού 2015 μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2014.

Σε όλους τους επίσημους διοργανωτές το ΧΚΠ θα προσφέρει καθ όλη την εβδομάδα Χιονιού δωρεάν είσοδο στα παιδιά ηλικίας από 5-17 ετών καθώς και την απαιτούμενη βοήθεια για την υλοποίηση των κατατεθειμένου πλάνου δραστηριοτήτων τους (διάθεση μέρους πιστών, χρήση διαστρωτικών, διάθεση διχτυών και υλικών χιονοδρομίας κοκ) με ρητή την υποχρέωση από πλευράς τους να αναφέρεται το Χιονοδρομικό ως μέγας υποστηρικτής και να υπάρχει ο λογότυπος του Κέντρου σε όλες τις δράσεις προώθησης και επικοινωνίας του διοργανωτή σε έντυπα, ηλεκτρονικά και ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλώ στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο infoxkp@etasa.gr

Ελπίζουμε σε μια εποικοδομητική και επιτυχημένη συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.