Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Δήμος Αμφίκλειας -Ελάτειας:Ανακοίνωση για την ρύθμιση οφειλών

       
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 4/11/2014  
Από τον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του  Ν. 4304/2014 που ψηφίστηκε από τη Βουλή δίνεται η δυνατότητα στους δημότες να ρυθμίσουν σε δόσεις, με ιδιαίτερα ευνοϊκό τρόπο, τις πάσης φύσεως ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Δήμους.
     Στην ευνοϊκή αυτή ρύθμιση εντάσσονται παλαιές και νέες οφειλές που βεβαιώθηκαν  έως 30-10-2014 και αφορά το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών του οφειλέτη προς το Δήμο και όχι μέρος αυτών , καθώς και οφειλές που τελούν σε διοικητική ή δικαστική αναστολή.
     Η υπαγωγή στη ρύθμιση γίνεται με αίτηση του οφειλέτη στο Δήμο , που μπορεί να κατατεθεί μέχρι τις 30-11-2014. Ο μέγιστος αριθμός των μηνιαίων δόσεων κυμαίνεται από 24 έως 100 ανάλογα με το ύψος του οφειλόμενου ποσού, ενώ είναι δυνατή η καταβολή των οφειλών σε λιγότερες δόσεις , αν το επιθυμεί ο οφειλέτης.
       Επισημαίνεται ότι το οφειλόμενο ποσό θα απαλλάσσεται πλήρως από πρόστιμα και προσαυξήσεις αν εξοφληθεί εφάπαξ , επίσης ότι η ένταξη των οφειλετών στις ανωτέρω ρυθμίσεις, τους δίνει τη δυνατότητα να είναι φορολογικά και δημοτικά ενήμεροι.

 Για πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα:

Δ.Ε. ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ  2234350104 κα Σεφερλή Παναγιώτα

Δ.Ε. ΕΛΑΤΕΙΑΣ  2234350200  κα  Μπιμπίλα Ιωάννα

Δ.Ε. ΤΙΘΟΡΕΑΣ   2234350306 κα Καραχάλιου Ελένη

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.