Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

KATAΣΚΕΥΗ ΨΗΦΙΔΩΤΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΓΕΛ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ

  
  


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στη 1 και 2 Νοεμβρίου 2014 στο προαύλιο του Γυμνασίου και ΓΕΛ Αμφίκλειας, πραγματοποιήθηκε μια συλλογική δράση διαμόρφωσης του χώρου η οποία είχε προγραμματιστεί και σχεδιαστεί την προηγούμενη σχολική χρονιά. Η πρωτοβουλία ήταν του Ελληνικού Συλλόγου Ψηφιδωτού και βρήκε θερμή αποδοχή από τη Διευθύντρια του σχολείου και το Σύλλογο Διδασκόντων. 
Στη δράση στάθηκαν υποστηρικτές και αρωγοί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου καθώς και η Πρωτοβουλία Πολιτών Αμφίκλειας. 
Όλοι μαζί με πρωτεργάτες βέβαια το Σύλλογο Ψηφιδωτού στολίσαμε τους τσιμεντένιους πάγκους του προαυλίου με ψηφιδωτές παραστάσεις οι οποίες έχουν σχέση με τον τόπο μας και είναι: ΟΦΙΤΕΙΑ, ΑΜΦΙΚΑΙΑ, ΔΑΔΙ, ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ, ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, ΚΗΦΙΣΟΣ. 
Οι μαθητές, οι γονείς, και οι εκπαιδευτικοί διδάχθηκαν την τέχνη του ψηφιδωτού αλλά και συνειδητοποίησαν την αποτελεσματικότητα της συλλογικής προσπάθειας,
Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Ελληνικό Σύλλογο Ψηφιδωτού και να του ευχηθούμε να συνεχίσει το όμορφο δημιουργικό του έργο. Επίσης να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, καθώς και την Πρωτοβουλία Πολιτών Αμφίκλειας για την αμέριστη και πολλαπλή βοήθειά τους.
Το σχολείο μας αυτές τις δύο ημέρες έγινε μια μικρή κυψέλη τέχνης και δημιουργίας.
Τα έργα που δημιουργήθηκαν θα τα χαίρονται όλες οι γενιές μαθητών που θα φοιτούν σε αυτό.

Η Διευθύντρια
Μπέσιου Ελένη

Φωτογραφίες: Καλπύρης Δημήτριος, Σύλλογος Ψηφιδωτού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.