Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Δημοτικό σχολείο Αμφίκλειας-Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου 2017

Η σχολική βιβλιοθήκη είναι ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού. Αποστολή της είναι να προσφέρει πρόσβαση στη γνώση, να αναπτύξει τη φιλαναγνωσία και να βοηθήσει στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Η δανειστική βιβλιοθήκη, είναι ένας ωραίο τρόπος  να δουν τα παιδιά πολλά και διαφορετικά βιβλία, να τα ξεφυλλίσουν, να τα διαβάσουν και να τα πάρουν στο σπίτι τους  χωρίς να τα αγοράσουν. Έτσι και στο σχολείο μας σήμερα η ΣΤ΄ τάξη λειτούργησε τη δανειστική βιβλιοθήκη. 

Άπλωσε όλα τα βιβλία της σχολικής βιβλιοθήκης, οργάνωσε το χώρο και κάλεσε όλους τους μαθητές να την επισκεφτούν και να διαλέξουν ένα βιβλίο για να το διαβάσουν τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα.  
Η Γραμματεία σημείωνε τον τίτλο του βιβλίου και ποιος μαθητής το δανειζόταν κι όπως σε όλες τις εκδηλώσεις βιβλίου ακουγόταν και  μουσική που έπαιζαν τα παιδιά στο αρμόνιο! Η διαδικασία ήταν πολύ ευχάριστη και λειτούργησε άψογα! Μπράβο σε όλους! Μαθητές και εκπαιδευτικούς! Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.