Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Αμφίκλεια -Σεμινάριο εκπαίδευσης αγροτών στις 24-25 Απριλίου

Στο πλαίσιο του έργου «Διατήρηση Δασών και Δασικών Ανοιγμάτων Προτεραιότητας στον Εθνικό Δρυμό Οίτης και στο Όρος Καλλίδρομο της Στερεάς Ελλάδας» (F o r O p e n F o r e s t s), στο οποίο συμμετέχει το Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων (ΙΜΔΟ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Δράση Ε.4), 
προβλέπονται μικρής διάρκειας (δωρεάν) εκπαιδεύσεις-σεμινάρια για την ενημέρωση των αγροτών, κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων σχετικά με τη Συνύπαρξη της Ζωικής Παραγωγής και του Φυσικού Περιβάλλοντος.Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 24-26 Απριλίου 2017 στο "Παπακώστειο" Πολιτιστικό και Πνευματικό κέντρο Αμφίκλειας.



Τις δύο πρώτες μέρες θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από ειδικούς στα θέματα ομιλητές (π.χ. μελισσοκομία, κτηνοτροφία, πιστοποίηση ζωικών προϊόντων, βασικές αρχές της νέας ΚΑΠ, ενισχύσεις κ.ά.) και την τρίτη μέρα θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική επίσκεψη σε βοσκοτόπους του Καλλίδρομου.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 210 7784850 ή στο φαξ 210 7784602 (Γραμματεία ΙΜΔΟ) , τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία και είμαστε στη διάθεσή σας, για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.