Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Πρόσληψη προσωπικού για την υλοποίηση του προγράμματος ¨Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αμφίκλειας- Ελάτειας¨

Το «Κέντρο Κοινότητας» στελεχώνεται ανάλογα µε τον πληθυσµό του οικείου ∆ήµου, και τουλάχιστον από δύο, υποχρεωτικά, υπαλλήλους, εκ των οποίων ο ένας θα πρέπει να είναι Κοινωνικός Λειτουργός, (ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας µε άδεια άσκησης επαγγέλµατος), πλήρους απασχόλησης. Ο Κοινωνικός Λειτουργός θα εκτελεί χρέη συντονιστή και βασικού υπευθύνου υλοποίησης των προγραµµάτων, των δράσεων και των παρεχόµενων υπηρεσιών, ενώ θα µεριµνά για την εύρυθµη λειτουργία του Κέντρου και την τήρηση του Κανονισµού Λειτουργίας. (παρ.3.2 άρθρο4 ΚYA ∆23/οικ.14435/1135/29.03.2016 (ΦΕΚ 854/30.03.2016 τεύχος Β').
Σύµφωνα µε την επισυναπτόµενη στην αίτηση χρηµατοδότησης περιγραφή της στελέχωσης της δοµής και της διαδικασίας πρόσληψης το Κέντρο Κοινότητας του ∆ήµου Αµφίκλειας – Ελάτειας θα στελεχωθεί από τρεις υπαλλήλους, εκ των οποίων : ο ένας Κοινωνικός Λειτουργός ΠΕ/ΤΕ), πλήρους απασχόλησης, που θα είναι και ο βασικός υπεύθυνος και συντονιστής των προγραµµάτων, των δράσεων και των παρεχόµενων υπηρεσιών του Κέντρου Κοινότητας, ένας ΠΕ Ψυχολόγος και ένας ΥΕ Βοηθητικό προσωπικό . 
Δείτε το σχετικό απόσπασμα του Πρακτικού ΔΣ του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας με τις προυποθέσεις εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.