Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Συμμετοχή του ΦΔΕΔ Παρνασσού στην 4η συνάντηση του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ»

O Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού συμμετείχε στις εργασίες της 4ης Συνάντησης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» με τα Εταιρικά του μέλη, με θέμα «ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ», που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι 21-23 Απριλίου 2017.
Η συνάντηση είχε ως επίκεντρο το πρόγραμμα «Πολιτιστική Διαδρομή στα μνημεία φύσης και πολιτισμού της Στερεάς Ελλάδας» το οποίο σχεδιάζουν από κοινού το «ΔΙΑΖΩΜΑ», η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Υπουργείο Πολιτισμού.
Κατά τη διάρκεια του Α’ κύκλου παρουσιάσεων της 4ης Συνάντησης με θέμα «Παρουσίαση του Πανοράματος των μνημείων της φύσης και του πολιτισμού της διαδρομής της Στερεάς Ελλάδας», έγινε παρουσίαση από την κα Λαναρά Θεοδώρα Δασολόγο – Περιβαλλοντολόγο MSc του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού με τίτλο «Γνωρίζοντας τον Παρνασσό μέσα από περιβαλλοντικές διαδρομές». Την επόμενη ημέρα, στον Β’ κύκλο των παρουσιάσεων η Πρόεδρος του ΦΔΕΔΠ κα Τσιτσώνη Θέκλα απεύθυνε χαιρετισμό και έκανε μια σύντομη αναφορά στο έργο του φορέα δίνοντας έμφαση στην ανάγκη ανάπτυξης της διαχείρισης και προώθησης ενός δικτύου περιβαλλοντικών διαδρομών που μπορεί να αποτελέσει ένα μοντέλο ήπιων και εναλλακτικών μορφών τουρισμού του ορεινού χώρου.
                                                                       Για το Δ.Σ. ΦΔΕΔ Παρνασσού
                                                                      Η Πρόεδρος
                                                                     Θέκλα Κ. Τσιτσώνη
                                                                      Καθηγήτρια Τμήματος Δασολογίας
                                                                      & Φυσικού Περιβάλλοντος, ΑΠΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.