Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Δείτε την εκτίμηση για τον καιρό του Πάσχα στη Φθιώτιδα

Έχει ξεκαθαρίσει πλέον η τάση για το σκηνικό του καιρού τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα.
Μέχρι και την Παρασκευή 7 Απριλίου ο καιρός στη Φθιώτιδα θα είναι γενικά άστατος με τοπικές ασθενείς βροχές κατά περιόδους, όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο.
Την Μεγάλη Εβδομάδα προβλέπεται ήπιος καιρός με 20αρια και λίγες τοπικές συννεφιές, ενώ τις "παραδοσιακές" βροχές φαίνεται πως θα τις κάνει και φέτος τη Μ.Πέμπτη - Μ.Παρασκευή. Το Μ.Σάββατο και το Πάσχα ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας με ταβάνι τα 25αρια κατά τόπους.
Διαβάστε παρακάτω την εκτίμηση του συνεργάτη μας Κώστα Λούτα για τον καιρό της Μεγάλης εβδομάδας και του Πάσχα:
Η εβδομάδα που διανύουμε μέχρι και τα τέλη της θα έχει γενικά άστατο καιρό με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά περιόδους κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση.
Από τη Μ. Δευτέρα έως και τα τέλη της Μ. Εβδομάδος ο καιρός θα είναι αρκετά καλός με λίγες μόνο συννεφιές και αρκετό ήλιο, με εξαίρεση την Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή που φαίνεται να μας επηρεάζει ένα σύστημα από την Ιταλία με βροχές, που θα αφορούν όμως κυρίως τη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάνει περίπου τους 20 βαθμούς.
Το Μ.Σάββατο και ανήμερα το Πάσχα ο καιρός με βάση το επικρατέστερο σενάριο δείχνει να είναι αρκετά καλός, με τη θερμοκρασία μάλιστα να σημειώνει άνοδο και να αγγίζει στα ηπειρωτικά τους 23-25 βαθμούς.                                         Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.