Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου της Δ. Μουλαρά στη Λαμία

Τη Κυριακή 4 Απριλίου και στην αίθουσα της «Αρχαίας αγοράς» της Δημοτικής Πινακοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος» στη Λαμία, έγινε η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Το τσαντάκι της αλφαβήτας»
Σε μια υπέροχη αίθουσα με παιδικές φωνούλες διαφόρων ηλικιών, είπαμε τα μαγικά μας, βάλαμε αρκετή νεραϊδόσκονη κι αδειάσαμε το τσαντάκι. Διαβάσαμε τις περιπέτειες και τις σκανταλιές από το κάθε γράμμα και στο τέλος πάλι μαγικά ξαναγεμίσαμε το τσαντάκι.
Τόσο οι μικροί όσο κι οι μεγάλοι απόλαυσαν αυτές τις μαγικές στιγμές. Πρέπει να συγχαρώ όλα τα παιδιά που ήταν εκεί για την άψογη συνεργασία τους κι εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να ταξιδεύουν στα νερά της γνώσης κόντρα στα κύματα και τις φουρτούνες που δημιουργούν οι καιροί μας.

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ πολύ το amfikleia.gr για τη δημοσίευση τόσο της πρόσκλησης όσο και της εκδήλωσης σχετικά με τη παρουσίαση του βιβλίου μου. Καλή συνέχεια και καλό Πάσχα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.