Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Μήνα Μητροπούλου-παρουσιαση ποιητικής συλλογής

Μέσα σε κλίμα απόλυτα ποιητικό και μελωδικό έλαβε χώρα η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής "Ξόρκια ερωτικά" της ποιήτριας Μήνας Μητροπούλου την Κυριακή 2 Απριλίου στην γεμάτη κόσμο αίθουσα της "Αρχαίας αγοράς" της Δημοτικής Πινακοθήκης 'Αλέκος Κοντόπουλος.
Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 3ης γιορτής Φθιωτικού βιβλίου του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και συγγραφέων ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς της προέδρου του Ομίλου κυρίας Βασιλικής Νικοπούλου και της ίδιας της ποιήτριας και συνεχίστηκε με τις απαγγελίες της συγγραφέως Δήμητρας Μουλαρά που απήγγειλε ποιήματα από την ποιητική συλλογή και της εισήγησης της ψυχολόγου κυρίας Ειρήνης Κουτσομπού.
Η παρουσίαση έκλεισε με την απαγγελία της ίδιας της ποιήτριας ενός από τα ποιήματα της καινούργιας της συλλογής και ολοκληρώθηκε με το μελοποιημένο ποίημα της ποιήτριας με τίτλο "Απουσία" που ακούστηκε ζωντανά σε μια μουσική διασκευή από τις Σχολές Κέφος - Σύγχρονο ωδείο Λαμίας στο τραγούδι η κα. Μαρία Αναγνωστοπούλου στο πιάνο η κα. Βίκυ Σιούτα στο μπουζούκι οι κύριοι Στέλιος Κατσίβελος και Γιάννης Λάζος και στην κιθάρα ο κος Παναγιώτης Κέφος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.