Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Κάλεσμα για στήριξη των καταστημάτων του Δ. Αμφίκλειας-Ελάτειας

🎅 Διανύουμε μία ιδιάζουσα περίοδο προετοιμασίας εν όψει της εορταστικής περιόδου. Υπό άλλες συνθήκες, τις μέρες αυτές, τα καταστήματα θα έσφυζαν από κόσμο αφού όλοι θα κάναμε τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας σε δώρα για τον εαυτό μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Φέτος, τόσο ο εορτασμός των Χριστουγέννων όσο και η Χριστουγεννιάτικη αγορά θα είναι διαφορετικά. Καλούμαστε να προσαρμοστούμε σε μία ακόμη πραγματικότητα, αυτή των αγορών μας μέσω διαδικτύου ή click away... Ευτυχώς, όμως, δεν μας στερείται το δικαίωμα της επιλογής! Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τα ψώνια μας στηρίζοντας παράλληλα τα τοπικά καταστήματα του Δήμου μας. Ας στραφούμε στις τοπικές επιχειρήσεις που μας προσφέρουν πλήθος επιλογών και ας στηρίξουμε τους ελεύθερους επαγγελματίες και την τοπική αγορά της περιοχής μας.
Η κερδοφορία των διαδικτυακών πολυκαταστημάτων είναι δεδομένη, τη στιγμή που οι συμπολίτες μας, οι συνάνθρωποί μας, πιθανότατα παλεύουν για την επιβίωσή τους! Δίνοντας κίνητρο, βοήθεια αλλά και ελπίδα στα τοπικά καταστήματα δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο και κάνουμε το μήνυμα των Χριστουγέννων πράξη...
Ας στηρίξουμε λοιπόν όλοι μας τα καταστήματα του Δήμου μας!!! Μόνο έτσι θα κρατήσουμε τα χωριά μας και τις αγορές τους ζωντανές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.