Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Διανομή tablet στους μαθητές του Δήμου Αμφίκλειας -Ελάτειας, που τηρούν τα προβλεπόμενα κριτήρια

Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας έμπρακτα και με κάθε πρόσφορο τρόπο θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα σε όσους δημότες έχουν ανάγκη! Η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας κα. Αθανασία Στιβακτή κατα την παράδοση των πρώτων 45 tablet's δήλωσε:
"Πιστοί στις δεσμεύσεις μας για κάλυψη των αναγκών σε όσους μαθητές αδυνατούν να συμμετάσχουν στην τηλεκπαίδευση, παραλάβαμε σήμερα τις πρώτες 45 φορητές συσκευές tablet!
Όλες οι συσκευές πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές για ασφαλή και απρόσκοπτη τηλεκπαίδευση. Ξεκίνησε σήμερα η παραλαβή τους από τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων ώστε να τα διαθέσουν στους μαθητές που πληρούν τα προβλεπόμενα κριτήρια.

Το δικαίωμα στην εκπαίδευση, όποια μορφή κι αν έχει, είναι αναφαίρετο για κάθε παιδί! Όσο περνά από το χέρι μας, κανένας μαθητής δεν θα μείνει εκτός τηλεκπαίδευσης. Έμπρακτα και με κάθε πρόσφορο τρόπο ο Δήμος μας θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα σε όσους δημότες έχουν ανάγκη! Πόσο μάλλον υπό το καθεστώς των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες.
Εν αναμονή και των υπολοίπων tablet, που θα καλύψουν περισσότερες ανάγκες και θα χαρίσουν ακόμη περισσότερα χαμόγελα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.