Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Την μαθήτρια του ΓΕΛ Αμφίκλειας Θ. Λαμπρακάκη συγχαίρει η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτεια

Την μαθήτρια του ΓΕΛ Αμφίκλειας Θ. Λαμπρακάκη συγχαίρει η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας για την επιτυχία της στην κατηγορία «Απαγόρευση φυλετικής προπαγάνδας και ρητορικής μίσους» στην 5η Πανελλήνια Μαθητική Προσομοίωση «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη»

Η ανακοίνωση της κας. Αθανασίας Στιβακτή
Ακόμη μία διάκριση έρχεται να προστεθεί στην ήδη επιτυχημένη πορεία του ΓΕΛ Αμφίκλειας, γεγονός που μας τιμά ιδιαίτερα και μας κάνει υπερήφανους!
Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε ότι η μαθήτρια της Γ' Λυκείου Αμφίκλειας, Θωμαΐς Λαμπρακάκη, βραβεύτηκε ως η καλύτερη Διπλωμάτης στην κατηγορία «Απαγόρευση φυλετικής προπαγάνδας και ρητορικής μίσους» στην 5η Πανελλήνια Μαθητική Προσομοίωση «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη» των επιτροπών του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του ανθρώπου. Ήταν η πρώτη φορά που το ΓΕΛ Αμφίκλειας εκπροσωπήθηκε στην εν λόγω διοργάνωση, όπου η Θωμαΐς ήταν η εισηγήτρια της γνώμης της επιτροπής και βραβεύτηκε ως εμπειρογνώμονας με καινοτόμες ιδέες και ιδιαίτερη συμβολή στις εργασίες και τις συζητήσεις της επιτροπής.
Τα θερμά μας Συγχαρητήρια τόσο στη μαθήτριά μας για τη σπουδαία της διάκριση, όσο και στους εκπαιδευτικούς του Λυκείου μας για το πολύτιμο έργο τους, τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις τους! Πάντα επιτυχίες ευχόμαστε και μακάρι το κατόρθωμα της Θωμαΐδος να γίνει παράδειγμα προς μίμηση.
Το μέλλον του τόπου μας ανήκει στους νέους και όταν πρόκειται για μαθητές με όραμα και αξίες, τότε ναι... υπάρχει ελπίδα!!!
Αθανασία Στιβακτή, Δήμαρχος Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.