Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Αθανασια Στιβακτή, Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας-Ευχές

Φίλες και Φίλοι,
Τα φετινά Χριστούγεννα βιώνουμε μια εντελώς πρωτόγνωρη κατάσταση εξαιτίας της πανδημικής κρίσης. Ζούμε γεγονότα τελείως διαφορετικά απ’ όσα έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια......Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ουσία και το νόημα των ημερών αυτών είναι η αγάπη, η καλοσύνη και η ελπίδα, συναισθήματα που δεν τα βρίσκει κανείς στα πολύχρωμα στολίδια και στις φανταχτερές εκδηλώσεις, αλλά στην απλότητα, την ταπεινότητα και την ανθρωπιά.
Φέτος λοιπόν έχουμε μια μοναδική ευκαιρία ν’ αναζητήσουμε πραγματικά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Ν’ αφοσιωθούμε στην οικογένειά μας και να περάσουμε στιγμές δημιουργικές και ουσιαστικές. Να δείξουμε την αλληλεγγύη και την υποστήριξή μας σε ανθρώπους που περνούν δύσκολα κι έχουν την ανάγκη μας. Να μείνουμε υγιείς και ασφαλείς. Μια θυσία που οφείλουμε όλοι μας να κάνουμε για τους ανθρώπους μας και για τους εαυτούς μας, ώστε να έχουμε γρήγορα την ευκαιρία να γιορτάσουμε και πάλι όλοι μαζί, να αγκαλιαστούμε και να σφίξουμε τα χέρια.

Φίλες και φίλοι,
Στις φετινές διαφορετικές γιορτές, στέλνουμε το μήνυμα ότι ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας είναι δίπλα σε όλους και όλες εσάς, με περισσότερο φως και χρώμα τις γιορτινές μέρες, με αισιοδοξία αλλά και ασφάλεια.
Σας εύχομαι ευτυχισμένα Χριστούγεννα με Υγεία, Αγάπη κι Ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας!
Κι ας είναι το αστέρι των Χριστουγέννων το φως μιας νέας και υπέροχης χρονιά, ενός αισιόδοξου και ελπιδοφόρου μέλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.