Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας- Ενίσχυση των κοινωνικών δράσεων και της παροχής υπηρεσιών προς τις ευπαθείς ομάδες,

Σε αυτή τη δύσκολη για όλους μας εποχή, όπου ενισχύουμε τις κοινωνικές δράσεις και την παροχή υπηρεσιών προς τις ευπαθείς ομάδες, ο Δήμος μας δεν είναι μόνος του! 
Αρωγοί και συμπαραστάτες της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας στάθηκαν αρκετά από τα σούπερ μάρκετ της περιοχής, απλοί ιδιώτες, καθώς και το Ελαιοτριβείο Δ. Ν. Σπυρίδωνος στην Κάτω Τιθορέα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη συνδρομή τους οφείλουμε στον κο Δημήτρη Σπυρίδωνα, στον κο Δημήτρη Σασιάκο, στην εταιρεία ΠΕΝΤΕ Α.Ε. - "ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΑΛΑΞΙΑΣ", στην εταιρεία "Market In ΑΕΒΕ", στα σούπερ μάρκετ Ελάτειας "ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ" και "LION MARKET" για την έμπρακτη προσφορά τους. 
Συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στις Διευθύνσεις των καταστημάτων για το ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο που διαθέτουν, όσο και στο προσωπικό τους για την άριστη εξυπηρέτηση. 
Ελπίζουμε οι κινήσεις αυτές να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση!
Ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο δεν είναι προνόμιο λίγων, αλλά υποχρέωση όλων μας! Ο Δήμος από την πλευρά του θα συνεχίσει το κοινωνικό του έργο με την ίδια πίστη και προσήλωση, ευελπιστώντας ότι θα βρίσκει πάντοτε πρόθυμους συνοδοιπόρους.. Πηγή Αθανασία Στιβακτή, Δήμαρχος Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.