Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Η πρώτη επίσημη υιοθεσία ενός εκ των αδέσποτων που έχει επισήμως καταγράψει ο Δήμος μας

Η αγάπη δεν γνωρίζει όρια! Όποια μορφή κι αν έχει, όποιος κι αν είναι ο αποδέκτης της, άλλος άνθρωπος ή ζώο, όταν είναι αληθινή έχει μία δύναμη δημιουργική και μεταμορφωτική.
Σήμερα, με μεγάλη μας χαρά και συγκίνηση, γίναμε μάρτυρες μίας τέτοιας έμπρακτης χειρονομίας αγάπης. Η πρώτη επίσημη υιοθεσία ενός εκ των αδέσποτων που έχει επισήμως καταγράψει ο Δήμος μας είναι γεγονός!
Η ευαισθησία του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας προς τους τετράποδους φίλους μας είναι γνωστή και δεδομένη με προσπάθειες συνεχείς και προς κάθε κατεύθυνση. Συγκεκριμένα, σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ψηφίσαμε την έκπτωση 50% επί του οικιακού τιμολογίου ύδρευσης σε όποιον δημότη μας προχωρούσε σε υιοθεσία αδέσποτου ζώου. Μία απόφαση που, παρότι θα έδινε επιπλέον κίνητρα στους πολίτες, απορρίφθηκε.
Σε πείσμα, όμως, κάθε απορριπτικής απόφασης και κόντρα στους καιρούς η αγάπη θα νικάει πάντα! Στον αντίποδα των ανθρώπων που εγκαταλείπουν τα σκυλάκια τους θα βρίσκονται εκείνοι που θα προσφέρουν μια ζεστή αγκαλιά αλλά και καταφύγιο στις αθώες ψυχές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.