Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Αρνητικά τα τεστ των υπαλλήλων του Δημοτικού Καταστήματος Κ. Τιθορέας

Ολοκληρώθηκε η δειγματοληψία και των μοριακών τεστ των υπαλλήλων του Δημοτικού Καταστήματος Κάτω Τιθορέας. Κατόπιν του θετικού κρούσματος σε υπάλληλο του Δήμου μας πραγματοποιήθηκαν rapid test την Παρασκευή 4/12 και μοριακά την Δευτέρα 7/12 τα οποία είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι βγήκαν όλα τους αρνητικά!!
Τα rapid test έγιναν στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και τα μοριακά στο Περιφερειακό Ιατρείο Κάτω Τιθορέας. Ευχαριστούμε θερμά τόσο το Διευθυντή του Κέντρου Υγείας κο Θ. Λεπενό για την άμεση ανταπόκριση του την Παρασκευή όσο και την γιατρό κα Α. Παπαθανασίου για τη δειγματοληψία της Δευτέρας.
Με συγκρατημένη αισιοδοξία και τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων επιστρέφουμε στις εργασίες μας. Παρόλα τα εμπόδια και τις δύσκολες συνθήκες η καθημερινότητα τρέχει κι εμείς οφείλουμε να επιτελέσουμε το έργο μας. Το Δημοτικό Κατάστημα Κάτω Τιθορέας από αύριο, Τετάρτη 09/12/2020, θα είναι και πάλι ανοιχτό προς εξυπηρέτηση των δημοτών μας, κατόπιν ραντεβού ή με φυσική παρουσία για κατεπείγουσες ανάγκες.
Παραμένουμε σε επιφυλακή και εγρήγορση! Με αίσθημα ατομικής αλλά και συλλογικής ευθύνης οφείλουμε όλοι μας να συνεχίσουμε να προσέχουμε και να τηρούμε πιστά τα μέτρα προστασίας!
Αθανασία Στιβακτή, Δήμαρχος Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.