Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Drive - Through COVID-19 Rapid Test στην Κάτω Τιθορέα την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, από τις 9:00

 Εν μέσω πανδημίας και εν όψει των Χριστουγέννων είναι χρέος όλων μας να περιορίσουμε τη διασπορά του ιού όσο περισσότερο γίνεται. Ο κορονοϊός βρίσκεται πλέον στη πόρτα μας και οφείλουμε με συνεργασία, ψυχραιμία και υπευθυνότητα να τον αντιμετωπίσουμε. Η στοχοποίηση δεν βοηθά κανέναν μας. Παρα μόνο η ενότητα!

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, από τις 9:00 το πρωί έως το μεσημέρι, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσουν Drive - Through COVID-19 Rapid Test στην Κάτω Τιθορέα στην οδό Θερμοπυλών. Θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους δημότες μας να πραγματοποιήσουν δωρεάν τεστ ανίχνευσης COVID-19 σε λιγότερο από 10 λεπτά, εύκολα, γρήγορα, άνετα και με απόλυτη αξιοπιστία και ασφάλεια, χωρίς να εξέλθουν από το αυτοκίνητό τους. Απαραίτητο να έχουν μαζί τους μόνο το ΑΜΚΑ τους.
Η αιτιολογία μετακίνησης θα είναι "Επιλογή 1" που αφορά μετακινήσεις για λόγους υγείας!
Ας αφιερώσουμε όλοι 10 λεπτά από το χρόνο μας, προκειμένου να αποφύγουμε την περαιτέρω διασπορά. Η διαδικασία του τεστ δεν είναι τίποτα μπροστά στις επιπτώσεις της νόσου!2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.