Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, ώρα 2 π.μ. το ψηφιακό σήμα στη Φθιώτιδα

Σε αυτό το περιοχικό switch-off του έργου της μετάβασης θα ενεργοποιηθούν συνολικά 21 κέντρα εκπομπής που θα δώσουν πρόσβαση στο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα σε πάνω από 2,5 εκατομμύρια κατοίκους των νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας [συμπεριλαμβανομένου και των Σποράδων], Τρικάλων, Φθιώτιδος, Βοιωτίας, Ευρυτανίας, καθώς επίσης και της Βόρειας Εύβοιας.
Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε πληροφορίες που αφορούν στο σχετικό switch-off. Από τα 21 κέντρα εκπομπής, τα κέντρα Χορτιάτης, Φιλίππειο και Δοβρούτσι [με έντονα γράμματα στον πίνακα] είναι ήδη ενεργά και εκπέμπουν στις μεταβατικές συχνότητες. Όσοι κάτοικοι λαμβάνετε το ψηφιακό σήμα από αυτά τα κέντρα θα χρειαστεί να επανασυντονίσετε τους δέκτες σας, καθότι οι συχνότητες θα αλλάξουν σε τελικές. Σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε τον δέκτη σας στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.
Περιοχές [SFN]
Κέντρα
Εκπομπής
Συχνότητες ιδιωτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας
Συχνότητες ιδιωτικών καναλιών περιφερειακής εμβέλειας
Συχνότητες Δημόσιας τηλεόρασης [Ν.Ε.Ρ.Ι.Τ.]
Λαμία
Χλωμό
Λιχάδα
Δαμαστά
Αταλάντη
33 | 35
53
25 | 39

Τόσο οι ιδιωτικοί σταθμοί εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας όσο και οι δημόσιοι θα εκπέμπουν το τηλεοπτικό τους πρόγραμμα σε νέες συχνότητες.
Στον παρακάτω χάρτη μπορείτε να δείτε την ενδεικτική κάλυψη του ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος μόλις ενεργοποιηθούν τα σχετικά κέντρα εκπομπής. Πατώντας επάνω στον εκάστοτε χάρτη μπορείτε να τον κατεβάσετε σε υψηλή ανάλυση.
Νομοί Φθιώτιδος - Βοιωτίας - Ευρυτανίας & Βόρεια Εύβοια
Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.