Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο παλιό μας blog  είχαμε παρουσιάσει την διάνοιξη του ποδηλατικού μονοπατιού στην Αμφίκλεια.
Ας δούμε λοιπόν κάποιες φωτογραφίες και πληροφορίες για αυτό με αφορμή την Απόφαση του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας για "Βελτίωση – Σήµανση και ανάδειξη ποδηλατικών διαδροµών στα δηµόσια δάση ∆. Ε. Αµφίκλειας". 
Το μονοπάτι ξεκινάει από την θέση Μπογδάν εκεί που βρίσκεται ένα τσιμεντένιο σκέπαστρο για το εκχιονιστικό μηχάνημα, στον δρόμο από Αμφίκλεια προς Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, λίγο πριν την διασταύρωση για Πολύδροσο...
 
 
Στον χάρτη που βλέπετε πιο κάτω μπορείτε να δείτε με έντονο πράσινο χρώμα τη διαδρομή του μονοπατιού που ξεκινάει από τη θέση Μπογδάν και καταλήγει στην Αμφίκλεια με συνολικό μήκος 11 χιλιόμετρα.
Τα δύο κίτρινα τόξα δείχνουν το τμήμα του μονοπατιού που έχει διανοιχτεί μέχρι στιγμής και έχει μήκος περίπου 3 χιλιόμετρα. (Πλέον όποιος επιθυμεί μπορεί να κατέβει με το ποδήλατο μέχρι την Αμφίκλεια)
Πιο κάτω μπορείτε να δείτε ακόμη μερικές πολύ ωραίες φωτογραφίες από το μονοπάτι. Είναι πραγματικά ένα καταπληκτικό μέρος και αξίζει να το επισκεφτείτε έστω για πεζοπορία.
          
Φανταστική διαδρομή μέσα από πυκνό δάσος
  
 
Εδώ φτιάχτηκε ένα μικρό και ένα μεγαλύτερο αλματάκι
    
Για να δείτε καλύτερα τις φωτογραφίες κλικάρετε πάνω τους για μεγέθυνση
Δείτε και σε βίντεο την διαδρομή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.