Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

AΜΦΙΚΛΕΙΑ: Γ.Σ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, φωτορεπορταζ

Για τον Γ. Σ. ΠΑΡΝΑΣΣΟ Αμφίκλειας

Είναι γεγονός ότι στην Αμφίκλεια υπήρχε ανέκαθεν αλλά και εξακολουθεί, μια έντονη και δημιουργική συλλογική δράση. Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και ο ιστορικός Γυμναστικός Σύλλογος Παρνασσός, του οποίου το Δ.Σ. με μεράκι, με σχέδιο, με εθελοντική εργασία, με προσφορές και με κινητοποίηση, μέσω του Προεδρείου του, της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο, συντήρησε - αναβάθμισε πρόσφατα και σε εξαιρετικό βαθμό όσον αφορά την λειτουργία αλλά και την καλαισθησία, τις υποδομές του Δημοτικού Γηπέδου προς όφελος όλων όσων το χρησιμοποιούν και είναι πολλοί, αλλά και των θεατών.
Μία επίσκεψη έστω και σύντομη στο χώρο, επιβεβαιώνει εμφανώς τα παραπάνω.
Επίσης, ουσιαστική υπήρξε η ανταπόκριση και η στήριξη από τους επαγγελματίες της περιοχής.
Η όλη εικόνα, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που πολλοί έχουν παραιτηθεί από πολλά, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική και είναι προφανές ότι ο Γ.Σ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Αμφίκλειας αξίζει και με το παραπάνω την στήριξη όλων (και πρωτίστως των αρχών,) για την συνέχιση της αξιέπαινης αυτής προσπάθειας, που αφορά ιδιαίτερα σε νέους και παιδιά.
 
  
  
                 
  
  
  
  
  
  
 

Δ. Ι. Καλπύρης  - Αμφίκλεια  ΟΚΤ. 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.