Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Βοιωτία και Λοκρίδα «κλείνουν» τους δρόμους στα φορτηγά. Άμεσα συνάντηση με τον Χρυσοχοίδη (video)

Άμεσα συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό και κινητοποιήσεις σε Θήβα και Μπράλο ήταν η απόφαση της λαικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στην Χαιρώνεια, για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο της παλαιάς Εθνικής οδού, λόγω της αύξησης στη διέλευση βαρέων οχημάτων.
Οι κάτοικοι όπως υποστηρίζουν ζουν καθημερινά με το φόβο και απαιτούν άμεσα λύση στο πρόβλημα, καθώς το τελευταίο διάστημα λόγω και τη αύξησης των τιμών των διοδίων η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη.

Λαική συνέλευση στην Χαιρώνεια για τα φορτηγά... από LAMIASTARGR

Πηγή

Σχόλιο blog AMFIKLIA
Κάτι αντίστοιχο πιστεύω ότι πρέπει να γίνει και στον δικό μας Δήμο , καθώς όντως η κατάσταση έχει γίνει πλέον αφόρητη από τα φορτηγά που διέρχονται την Παλαιά Εθνική οδό καθημερινά.
Θυμίζουμε μόνο ότι σύμφωνα με μελέτη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καθημερινά διέρχονται πάνω από 700 φορτηγά δημιουργώντας φόβο και ανασφάλεια σε κατοίκους και οδηγούς μικρότερων οχημάτων. 
Ο όγκος των φορτηγών είναι τεράστιος για το επαρχιακό δίκτυο της περιοχής, που δεν μπορεί να αντέξει αυτή τη μεγάλη άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.