Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Με ''δράση'' και στην Αμφίκλεια ο αλλοδαπός δολοφόνος της Νάξου

Κατά συρροή δολοφόνος ηλικιωμένων είναι ο βασικός ύποπτος της άγριας δολοφονίας της 59χρονης ζωγράφου-εικαστικού Κατερίνας Ζαζάνη στη Νάξο.

Μόντι ή Έντμοντ ή Ντέτιαν Παπαγιάν, Αρτάν Μπαρτάν και τρία ακόμη  ονοματεπώνυμα με διαφορετικά ονόματα πατρός και μητρός, ηλικίας από 31 έως 34 χρόνων δήλωνε σε διάφορες επαφές του με τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ο «Βαγγέλης» ή «Ηλίας», όπως τον φώναζαν στο νησί, είναι το ίδιο άτομο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν δύο τουλάχιστον εντάλματα σύλληψης για δύο ανθρωποκτονίες ηλικιωμένων στο Δώριο Μεσσηνίας το 2011 και στην Αρκαδία το 2012.

Σε βάρος τους εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για σωρεία ληστειών και κλοπών σε Λαμία, Αμφίκλεια, Ναύπλιο και Τρίπολη, ενώ έχουν ανοίξει πλέον όλοι οι φάκελοι ανεξιχνίαστων εγκλημάτων ηλικιωμένων με παρόμοια χαρακτηριστικά δράσης.

Ο ύποπτος έφυγε από το νησί της Νάξου, ενώ το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε έως την αποκάλυψη του εγκλήματος, έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.