Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Λαχτάρα με 3 αγνοούμενους στον Παρνασσό το Σάββατο. Αίσιο τέλος τελικά.

Τέλος καλό όλα, όλα καλά, για τους τρεις φίλους που αγνοούνταν από το μεσημέρι του Σαββάτου στον Παρνασσό.
Αρχικά εντοπίστηκαν στην ορεινή περιοχή πάνω από τη Βελίτσα οι δυο από τους τρεις φίλους από πυροσβέστες του κλιμακίου της Αμφίκλειας.
Ο τρίτος της παρέας που είχε αποκοπεί από τους άλλους δυο τελικά εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα και είναι και αυτός καλά στην υγεία του.
Υπενθυμίζουμε ότι οι τρεις φίλοι από Αθήνα είχαν πάει από το πρωί για σκι στον Παρνασσό και στη συνέχεια θα έκαναν πεζοπορία.
Δεν είχαν δώσει στίγμα όμως από τη 1:00' το μεσημέρι και οι δικοί τους άνθρωποι ανησύχησαν με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν αναζητήσεις.
Πυροσβέστες από Αμφίκλεια και άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ από Λαμία στον Παρνασσό για αναζητήσεις.
Συναγερμός είχε σημάνει στις Αρχές για τρία άτομα που αγνοούνταν στην περιοχή του Παρνασσού από νωρίς το μεσημέρι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για τρεις φίλους οι οποίοι το πρωί είχαν πάει για σκι στον Παρνασσό και στη συνέχεια θα έκαναν πεζοπορία.
Δεν είχαν δώσει στίγμα όμως από τη 1:00' το μεσημέρι και οι δικοί τους άνθρωποι έχουν ανησυχήσει ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν αναζητήσεις.
Πυροσβέστες από το κλιμάκιο της Αμφίκλειας βρέθηκαν στην περιοχή, καθώς και ομάδα διάσωσης της 7ης ΕΜΑΚ που πήρε εντολή να μεταβεί στον Παρνασσό για να πάρει μέρος στις αναζητήσεις.
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.