Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Επιστολή διαμαρτυρίας για την διακοπή Intercity προς Κ. Τιθορέα.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε τη διακοπή των δρομολογίων τρένων intercity στο σταθμό της Τιθορέας. Παρά την εντονότατη διαμαρτυρία μας προς τον αρμόδιο Υπουργό κο Σπίρτζη, κατά την παρουσία του στο σταθμό της Τιθορέας, την Τετάρτη 15-5-2019 και τη δέσμευσή του ότι τα δρομολόγια θα επανέλθουν, δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία νεότερη εξέλιξη.
Το έτος 2019, σε ένα σταθμό-στολίδι για την ευρύτερη περιοχή, όπου δαπανήθηκαν εκατομμύρια ευρώ και όλοι οι κατέχοντες τις ανάλογες θέσεις, δεσμεύθηκαν για την άμεση λειτουργία προαστιακών δρομολογίων, είναι αδιανόητο να στερούμαστε αυτές τις επιλογές μετακίνησης 10.000 κάτοικοι του Δήμου μας.
Ο συνδυασμός μας ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ – ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ όπως έχει ήδη καταθέσει στον προγραμματικό του σχεδιασμό, προτάσσει την ευημερία των ανθρώπων και την πρόοδο του τόπου μας, πάνω από οποιαδήποτε οικονομικό όφελος επενδυτών, γι’ αυτό και δεν δεχόμαστε τη διακοπή κανενός δρομολογίου.
Για άλλη μια φορά διαμαρτυρόμαστε έντονα και δεσμευόμαστε στους συμπολίτες μας, ότι θα αγωνιστούμε σκληρά για την επαναλειτουργία των δρομολογίων από το Σταθμό της Τιθορέας προκειμένου να μπορούμε όλοι να τις έχουμε καλύτερες επιλογές μετακίνησης.
 ΣΤΙΒΑΚΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ…ΕΝΑΣ ΜΕΛΛΟΝ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.