Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Αθανασία Στιβακτή: Ευχαριστήριο μήνυμα


Αγαπητοί συμπολίτες,
αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδίας μου για την συγκινητική ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά των εκλογών της 26ης Μαΐου. Η προτίμησή σας, ανέδειξε νικητή το Δήμο Αμφίκλειας –Ελάτειας και μας τοποθέτησε στο τιμόνι.
Δώσατε σε όλους εμάς, την ευκαιρία να διαμορφώσουμε, να οικοδομήσουμε ένα νέο μέλλον! Χωρίς τη δική σας στήριξη δεν θα τα είχαμε καταφέρει! 
Σας ευχαριστώ γι αυτή τη μεγάλη τιμή.
Το όμορφο ταξίδι συνεχίζεται. Συνεχίζεται για να υλοποιήσουμε όλα όσα ονειρευτήκαμε με τις αποσκευές μας να περιέχουν μεράκι, αγάπη για τον τόπο, ενδιαφέρον για το κοινό καλό και πολύ όρεξη για δουλειά!
Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για τον υπέροχο αγώνα που δώσαμε.
Ιδιαίτερη αναφορά, ωστόσο,  και θερμές ευχαριστίες θέλω να απευθύνω  σε εκείνους οι οποίοι έδωσαν το δικό τους προσωπικό αγώνα και δεν εξελέγησαν. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συνδυασμού μας και θα συμβάλουν σημαντικά στην υλοποίηση του έργου μας.
Σ’ αυτόν τον αγώνα για την προκοπή του τόπου μας δεν περισσεύει κανείς. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους μαζί ενωμένους και είναι το ξεκίνημα της συνεργασίας μας για το κοινό καλό!
Καλώ τους αρχηγούς όλων των συνδυασμών, όλους τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Προέδρους των Κοινοτήτων σε μια στενή συνεργασία για να αντιμετωπίσουμε μαζί τα προβλήματα και να οδηγήσουμε το Δήμο μας στη θέση που του αξίζει!
Με αίσθημα ευθύνης, δεσμευόμαστε πώς η προσπάθεια που θα καταβάλουμε θα είναι καθημερινή και αδιάλειπτη. Θα λειτουργήσουμε με διαφάνεια, ειλικρίνεια και εντιμότητα, υπηρετώντας το σημαντικό έργο που καλούμαστε να αναλάβουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.