Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Άρης Αμφίκλειας: Πρόκριση, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ!


Σείστηκε για τα καλά στις 11/05/2019 το κλειστό της κωμόπολης και αιτία ήταν η γλυκιά ήττα με δύο πόντους για τον Άρη Αμφίκλειας από τον Άτλαντα Καρπενησίου (56-58), με τους ”κιτρινόμαυρους” να παίρνουν σε τριπλή ισοβαθμία την πρώτη θέση και την πρόκριση, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ!.

Γλυκιά ήττα με δύο πόντους για τον Άρη Αμφίκλειας από τον Άτλα Καρπενησίου (56-58), με τους ”κιτρινόμαυρους” να παίρνουν σε τριπλή ισοβαθμία την πρώτη θέση και την πρόκριση, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ!
Ο Άρης Αμφίκλειας ισοβάθμισε στην πρώτη θέση μαζί με Άτλα και Γ.Σ. Ιτέας και σήμερα τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, με τον ΄Άρη να προκρίνεται ακόμα και αν έχανε ακόμα και με δύο πόντους, όπως και έγινε!
Σε ένα σχεδόν κατάμεστο γήπεδο, ο Άτλας έδειξε να βρίσκεται πιο κοντά στην πρόκριση όταν προηγήθηκε με 52-58 λίγο πριν το τέλος.
Οι γηπεδούχοι απάντησαν με ένα 4-0 (56-58) με πόντους από τους Ζανιά και Στρωτό, με την ομάδα του Καρπενησίου να χάνει την τελευταία επίθεση που θα έδινε σε εκείνη την πρόκριση και τον Άρη παρότι χαμένος, να πανηγυρίζει στο τέλος τη  δική του πρόκριση!
Διαιτητές: Κοτσιμπός-Ζάχος.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-10, 25-25, 45-48, 56-58.
ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Παπαδάκης-Μιχέλης): Στιβαχτής 11, Μπέης, Ζανιάς 15 (3), Μωράκης 4 (1), Κουρέπης 4, Στρωτός 20 (2), Πάντος, Μπαούρδος 2, Πάπα.
ΑΤΛΑΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ (Σαμαντάς-Λερογιάννης): Μπίκας 1, Ανδρέου 6, Σεριανάϊ Κ. 8 (2), Κάππας 3 (1), Σεριανάϊ Δ. 27 (1), Μήτσιος 8, Δροσίνης, Μανταλιός, Μπουμπούρης 5 (1).
stereabasket.gr












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.