Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Εγκαινιάσθηκε το Εκλογικό Κέντρο στην Αμφίκλεια ¨Ένας Δήμος ένα Μέλλον΄΄

Εγκαινιάσθηκε στις 30.04.2019 το Εκλογικό Κέντρο της κας Στιβακτή Αθανασίας στην Αμφίκλεια, υποψήφιας Δημάρχου για το Δήμο μας, με πολυάνθρωπη όντως παρουσία, ενδεικτική της γενικότερης αποδοχής.
Πέραν των εύλογων εκλογικών διαδικασιών όμως και με την σκέψη στην επόμενη μέρα, σημειώνουμε ότι επί πλέον η κα ΣΤΙΒΑΚΤΗ διαθέτει τα απαραίτητα εκείνα επιστημονικά εφόδια, μαζί με την εμπειρία [ενεργός Αντιδήμαρχος,] για την άσκηση σύγχρονης διοίκησης χωρίς πισωγυρίσματα και τα οποία εφόδια επιτρέπουν την σαφή γνώση και επιστασία επί των κρίσιμων οικονομικών μεγεθών του διευρυμένου Δήμου [όπως π.χ. προϋπολογισμοί – ισολογισμοί κλπ], μέσα στο υπάρχον σφιχτό οικονομικό πλαίσιο. Ειδικότερα τώρα, σε εποχές εξόχως απαιτητικές κατά τις οποίες η έννοια του <βλαχοδημαρχισμού> τείνει και πρέπει να εκλείψει οριστικά, δεν υπάρχουν πλέον τα χρονικά περιθώρια για βήμα σημειωτόν με πειραματισμούς και ουρανοκατέβατους σωτήρες, όπως ίσως παλιότερα, χωρίς αρνητικές συνέπειες και επί της καθημερινότητας και επί του μακροχρόνιου σχεδιασμού του συνόλου του Δήμου και των κατοίκων του. ¨Ένας Δήμος ένα Μέλλον¨ λοιπόν, αλλά στηριγμένο αποτελεσματικά στην εμπειρία και τη γνώση. Δ.Ι.Καλπύρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.