Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΕΧΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ -1η δράση διεκδίκησης χιονονιφάδας για παιδιά από 6-12 ετών


ΠΑΙΓΝΙΩΔΗΣ ΔΡΑΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΧΙΟΝΟΝΙΦΑΔΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 6-12 ΕΤΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ : ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΤΑΔ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
                              
   Σχολές σκι & καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού περιοχής
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΙ : Audi quattro.
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η άρτια οργανωμένη από τον ΕΧΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ η 1η δράση διεκδίκησης χιονονιφάδας για παιδιά από 6-12 ετών .
  Από 13-19 Μάρτιου η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος μετέφερε δωρεάν παιδιά από Δημοτικά σχολεία και αθλητές σωματείων από την Περιφέρεια για να λάβουν μέρος στην αξιολόγηση τους σε χειμερινά αθλήματα (σκι, snowbord,δρόμο αντοχής)  από πιστοποιημένους προπονητές και να διεκδικήσουν το διαβατήριο τους και την χιονονιφάδα τους ανάλογα με το επίπεδο τους.
Περίπου 400 παιδιά είχαν την ευκαιρία να ανέβουν στο βουνό να φορέσουν σκι και να κάνουν μάθημα με έμπειρους εκπαιδευτές και τέλος να περάσουν σε ειδικά διαμορφωμένα πάρκα δεξιοτεχνίας και να αξιολογηθούν ώστε να πάρουν το διαβατήριο τους στην χιονοδρομία ένα αναμνηστικό δωράκι .
          Η πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΟΧΑ  Κα Σοφία Γκρίτση, o Περιφερειάρχης Στερεάς κος  Μπακογιάννης, ο σύμβουλός του κος Μούσιος, η  Διοίκηση της ΕΤΑΔ, ο υπεύθυνος χιονοδρομίας του ΧΚΠ κος Οικονόμου  και ο πρόεδρος του ΕΧΟΣ Αμφίκλειας Κος Στρογγυλάκος Γιάννης, συνεργάστηκαν άψογα ώστε να στεφθεί με επιτυχία και ασφάλεια η δράση αυτή και να απολαύσουν την επαφή με το σκι και την φύση πολλά παιδιά. Αξιοσημείωτο είναι ότι ορισμένα παιδιά δεν είχαν μέχρι σήμερα την δυνατότητα να ανέβουν σ το χιονοδρομικό κέντρο και με την αφορμή αυτή έκαναν την πρώτη τους εξόρμηση στο σκι και έζησαν τις νέες εγκαταστάσεις και απόλαυσαν τον ήλιο και το χιόνι.
           Ιδιαίτερη αναφορά και ευχαριστίες πρέπει να δοθούν στους εθελοντές που στήριξαν την δράση αυτή όλη την εβδομάδα καθώς και στο χιονοδρομικό κέντρο ,τις επίσημες σχολές σκι του χιονοδρομικού αλλά και τα καταστήματα ενοικιάσεων σκι Αμφίκλειας και Αράχοβας όπου με ειδική εκπτωτική πολιτική στήριξαν την δράση και έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να απολαύσουν μια ημέρα χιονοδρομίας
          Τέλος οφείλουμε  ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπαιδευτικούς αλλά και  σε όλα τα παιδιά από τα δημοτικά σχολεία καθώς και στα μέλη των συμβουλίων και τους αθλητές των ορειβατικών/ χιονοδρομικών συλλόγων που συμμετείχαν στην δράση.
           Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με όσους ήρθαν αλλά και όσους δεν μπόρεσαν παρευρεθούν για του χρόνου για να διεκδικήσουν την επόμενη τους χιονονιφάδα.
Ο πρόεδρος του ΕΧΟΣ Αμφίκλειας
Στρογγυλάκος Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.