Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

«Εντυπωσίασε το Nikea Guitar Quartet, στο 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αμφίκαιας»

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
 «Εντυπωσίασε το Nikea Guitar Quartet, στο 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αμφίκαιας»

Εντυπωσίασε το κιθαριστικό κουαρτέτο του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Ρέντη, Nikea Guitar Quartet, στην εναρκτήρια συναυλία του 3ου Φεστιβάλ Κιθάρας Αμφίκαια.
Το πολυβραβευμένο κιθαριστικό σύνολο αποτελείται, από τους νεαρούς ταλαντούχους σπουδαστές Δήμητρα Γιάννου, Γιώργο Κανελλόπουλο, Μαρίνα Σμιρνόβα, Δημήτρη Σταυρόπουλο και με την διδασκαλία - καθοδήγηση του καθηγητή κιθάρας Αντώνη Μυτακίδη, έχει διακριθεί σε διεθνή φεστιβάλ κιθάρας.
Στην συναυλία που έγινε στο κατάμεστο από κόσμο Αγρόκτημα Αμφίκαια, συνέπραξαν μαζί με το Nikea Guitar Quartet, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, Στέλιος Γκόλγκαρης καθώς και ο νεαρός σολίστ Γιώργος Γκόλγκαρης.
Επόμενη συναυλία του Φεστιβάλ, στις 18 Μαρτίου, από τους εξαιρετικούς σολίστ Χριστόδουλο Μπενετάτο, Κατερίνα Καρυώτη και Κυριακή Μάινα, πάλι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αγροκτήματος Αμφίκαια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.