Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΦΔΕΔ Παρνασσού -Δελτίο τύπου

                            
                                  
                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αμφίκλεια,  31/03/2017
Αριθμ. πρωτ.: 130


Θέμα: Συνάντηση Προέδρου ΦΔΕΔ Παρνασσού με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας
Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 η Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού κ. Τσιτσώνη Θέκλα, καθηγήτρια του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας κ. Λάμψα Πέτρο, καθηγητή του Ιδρύματος, με στόχο τη συνεργασία για την ανάπτυξη δράσεων που θα αφορούν, μέσω της προστασίας και ανάδειξης του φυσικού περιβάλλοντος, στη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.
Η κατάρτιση των ολοκληρωμένων προγραμμάτων βιώσιμης ανάπτυξης στηρίζεται στη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Οι δύο φορείς διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για την ορθή διαχείριση και ανάπτυξη της περιοχής με την αειφόρο χρήση των περιβαλλοντικών πόρων και το σεβασμό στην κοινωνικοπολιτιστική αυθεντικότητα των τοπικών κοινοτήτων.
Στο πλαίσιο αυτό θα διερευνηθεί η δυνατότητα σύναψης προγραμματικών συμβάσεων και συνεργασιών μεταξύ του ΦΔΕΔ Παρνασσού και του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στον τομέα του περιβάλλοντος. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αναπληρωτής Προέδρου κ. Μερτζάνης Αριστείδης καθηγητής του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος.

Για το Δ.Σ. ΦΔΕΔ Παρνασσού
Η Πρόεδρος
Θέκλα Κ. Τσιτσώνη
Καθηγήτρια Τμήματος Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος, ΑΠΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.