Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Πρωτοβουλία Πολιτών Αμφίκλειας & Let’s do it Greece την Κυριακή


Η Πρωτοβουλία Πολιτών Αμφίκλειας σας καλεί στη δράση  LETS DO IT GREECE 2017. 
Εθελοντές, πάρτε τα γάντια σας και ελάτε στην παραδοσιακή βρύση στην περιοχή Κουρελιά στις 10:30 πμ την Κυριακή 2 Απριλίου να καθαρίσουμε και να αναδείξουμε τις όμορφες παραδοσιακές βρύσες του τόπου μας.
Το Let’s do it Greece αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκστρατείες εθελοντισμού στην Ελλάδα. Στόχος είναι η διάδοση του μηνύματος  εθελοντισμού και της συνεργασίας στην ελληνική κοινωνία για τη δημιουργία δυνατών σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ όλων των πολιτών. Με την συμμετοχή όλο και περισσότερων εθελοντών, όλων των ηλικιών, σε μια τόσο θετική περιβαλλοντική κίνηση, μπορεί να αλλάξει η αντιμετώπιση όλων μας απέναντι σε σημαντικά περιβαλλοντικά ζητήματα, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων και η πρόληψη στην παραγωγή των αποβλήτων. 
     Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κίνηση Let’s do it, δεν θέλουμε  να γίνονται απλώς καθαρισμοί, αλλά να αλλάξει η νοοτροπία της κοινωνίας γύρω μας. Θέλουμε να δείξουμε στους συμπολίτες μας πόσο μεγάλη σημασία έχει να διατηρούμε την καλή εικόνα της περιοχής στην οποία μένουμε, δείχνοντας έτσι την αγάπη μας για αυτήν. 
   Και φυσικά ως εθελοντές δεν περιμένουμε κάποιον να κάνει την αλλαγή για εμάς, αλλά προσπαθούμε  οι ίδιοι να φέρουμε αυτή την αλλαγή.   Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.