Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Συγχαρητήρια σε όλους για τις άψογες αποκριάτικες εκδηλώσεις. Και του χρόνου με υγεία

Για μια ακόμη χρονιά η Αμφίκλεια διοργάνωσε άψογες αποκριάτικες εκδηλώσεις για τους κατοίκους, αλλά και για τους χιλιάδες επισκέπτες της που πλημμύρισαν την πόλη μας παρά τον άστατο καιρό που επικράτησε την Κυριακή.

Ενδεικτικά, όπως διαβάζουμε από την ανακοίνωση του λαογραφικού Συλλόγου Αμφίκλειας), το Σάββατο στο χέϊ μοιράστηκαν 600 μερίδες φαγητό και την Κυριακή 2.400 μερίδες φαγητού. Φυσικά μοιράστηκαν δωρεάν.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους, στον Λαογραφικό Σύλλογο, στον Σύλλογο Γυναικών, στην Δημοτική Ενότητα Αμφίκλειας, στο ΤΟΣΥΝ Αμφίκλειας, στην Πρωτοβουλία πολιτών Αμφίκλειας, στον Δήμο Αμφίκλειας Ελάτειας που συνέδραμε τις εκδηλώσεις, στους εργαζόμενους του Δήμου που δούλεψαν σκληρά αυτές τις ημέρες, στους εθελοντές που συμμετείχαν, στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου Αμφίκλειας, στον Σύλλογο απανταχού Δρυμαιωτών, στον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Αμφίκλειας, στον Γιάννη Τσαπρούνη και το συγκρότημα του που μας διασκέδασαν το Σάββατο και την Κυριακή, στην τηλεόραση του STAR Κεντρικής Ελλάδας, που κάλυψε τις εκδηλώσεις στην πόλη μας και στους χιλιάδες απλού κόσμου που παρακολούθησαν και συμμετείχαν σε όλες τις εκδηλώσεις όλες αυτές τις ημέρες.

Πάντα τέτοια και του χρόνου να είμαστε καλά και να κάνουμε ακόμη καλύτερες Απόκριες.

Ευχαριστήρια επίσης θα πρέπει να δώσουμε στους συλλόγους που συμμετείχαν στο χορευτικό συναπάντημα στην Αμφίκλεια την Κυριακή και στους «κουδουναραίους» από το Δίστομο.

Ένα πρόβλημα υπήρξε μόνο και αυτό ήταν η υπερφόρτωση των δικτύων κινητής τηλεφωνίας με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολη η πρόσβαση στο ιντερνετ, αλλά γιαυτό φταίει μόνο ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών που όπως φαίνεται υπερφόρτωσε την αντίστοιχη κυψέλη δικτύου της περιοχής μας. Λεπτομέρειες....
Συγχαρητήρια σε όλους και του Χρόνου με υγεία.

1 σχόλιο:

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.