Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

27ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γενικού Λυκείου 2017 και 5ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου 2017

Το Λύκειο Αμφίκλειας, σήμερα Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, λειτούργησε ως εξεταστικό κέντρο του παραπάνω διαγωνισμού. Ο Διαγωνισμός είχε διάρκεια 3 ωρών, από 9:30 π.μ. μέχρι 12:30 μ.μ. και συμμετείχαν μαθητές από τα Λύκεια Αμφίκλειας, Ελάτειας και Κάτω Τιθορέας, καθώς και μαθητές από τα Γυμνάσια Αμφίκλειας και Κάτω Τιθορέας. 

Εκτός από το Γενικό Λύκειο Αμφίκλειας ως εξεταστικά κέντρα λειτούργησαν, στο Νομό Φθιώτιδος, και τα Γενικά Λύκεια Αταλάντης και 4ο Λαμίας. 

Ο Διευθυντής του σχολείου ευχαριστεί θερμά τους εκπαιδευτικούς: Ιωάννη Κέφο, Μαρία Κουτσικούρη, Λουκά Σκλαβούνο και Νικόλαο Μπέη και Αναστάσιο Κολοβό, που συμμετείχαν στο διαγωνισμό εθελοντικά, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους μαθητές, που εξέφρασαν την επιθυμία να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό, να μη μετακινηθούν στη Λαμία. 

Σε όλους τους μαθητές του δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας, που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, ευχόμαστε καλή επιτυχία.                 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.