Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

«Κιθαριστική Άνοιξη στο 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αμφίκαιας»

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
 «Κιθαριστική Άνοιξη στο 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αμφίκαιας»
 Ένα από τα μεγαλύτερα κιθαριστικά φεστιβάλ της Ελλάδος, διεξάγεται και φέτος για 3η συνεχή χρονιά, 4, 18 Μαρτίου και 2 Απριλίου 2017, στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, με γενικό τίτλο "Κιθαριστική Άνοιξη".
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Αγρόκτημα Αμφίκαια, με την συμπαράσταση του Συλλόγου  Ελλήνων  Κιθαριστών.
Την Καλλιτεχνική Διεύθυνση, έχει  ο διεθνούς φήμης Έλληνας Σολίστ και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, Στέλιος Γκόλγκαρης, ενώ συμμετέχουν ως προσκεκλημένοι διακεκριμένοι νεαροί, αλλά και έμπειροι Σολίστ της κιθάρας, όπως ο Χριστόδουλος Μπενετάτος, η Κατερίνα Καρυώτη η Κυριακή Μάινα, ο Δημήτρης Σταυρόπουλος, η Δήμητρα Γιάννου, ο Γιώργος Κανελλόπουλος, η Μαρίνα Σμιρνόβα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η φλαουτίστρια Μαρία Σακκά.
Ξεχωριστή τιμή για το Φεστιβάλ, αποτελεί η συμμετοχή του περίφημου Nikea Guitar Quartet, με το οποίο θα συμπράξουν σολιστικά ο Στέλιος Γκόλγκαρης και ο πολυβραβευμένος κιθαριστής Γιώργος Γκόλγκαρης.
Οι Συναυλίες του Φεστιβάλ, θα δοθούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Αγροκτήματος Αμφίκαια, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.