Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Διήμερο Συνέδριο για τις «Συνδυασμένες δράσεις για την ανάπτυξη της υπαίθρου»

Διήμερο Συνέδριο για τις «Συνδυασμένες δράσεις για την ανάπτυξη της υπαίθρου», διοργανώνει 27 με 28 Μαρτίου 2017 ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας με την υποστήριξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Βασικός ομιλητής του συνεδρίου που θα διεξαχθεί στους πρόποδες του Παρνασσού στην Αμφίκλεια, είναι ο υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου που θα αναπτύξει το θέμα «Τα Πολυλειτουργικά Αγροκτήματα και το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020. Ένα νέο μοντέλο Επιχειρηματικής Γεωργίας στην Ύπαιθρο».
Τα ΔΙΣΠΑ, τα Δίκτυα Συνεργασίας δηλαδή των Πολυλειτουργικών Αγροκτημάτων, είναι και η κεντρική ιδέα του συνεδρίου και θα υπάρξουν παρουσιάσεις τέτοιων συνεργασιών.
Το συνέδριο ξεκινά το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Μαρτίου, με την ομιλία του Υπουργού να γίνεται την ίδια ημέρα στις 6 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφίκλειας. Οι εργασίες ολοκληρώνονται το μεσημέρι της επομένης στο Αγρόκτημα Αμφίκαια.   Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.