Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

4ο Alpine Sand Volley TOURNAMENT 2015 Ανδρών - Μεικτό στην Αμφίκλεια

Το ASV διοργανώνει το 4ο τουρνουά για φέτος, το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου! Σας περιμένουμε όλους για τις ωραιότερες μάχες στην άμμο! 
Η Asv-Alpine Sand Volley σας προσκαλεί στο 4o ASV TOURNAMENT 2015 που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας. Το Σάββατο 5/9 στις 10:00 π.μ. ξεκινάμε με το ΑΝΔΡΙΚΟ και την Κυριακή 6/9 στις 10:00 π.μ. συνεχίζουμε με το ΜΕΙΚΤΟ τουρνουά. Οι αγώνες σε κάθε κατηγορία θα ολοκληρωθούν την ίδια ημέρα. Το σύστημα διεξαγωγής θα ανακοινωθεί το πρωί στην τεχνική σύσκεψη ανάλογα τον αριθμό των ομάδων.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 4/9 στο τηλέφωνο 6944995180 (Τσουροπλής Αχιλλέας). Οι νικήτριες ομάδες θα πάρουν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης, μετάλλια και κύπελλα. Παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 10€ / άτομο. 

Σας περιμένουμε όλους για να παίξετε και να απολαύσετε το πιο δημοφιλές άθλημα του καλοκαιριού στις πλαγιές του Παρνασσού στο μοναδικό γήπεδο beach volley στην Ελλάδα με 
τέτοιο υψόμετρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.